Verkeerspolitie Bangkok zet alles op alles om het leven van een landgenoten te redden

~HET HART OP DE JUISTE PLAATS HEBBEN~
(Een oprecht en menslievend karakter hebben)

BANGKOK:- De verkeerspolitie van Bangkok (Royal Initiative Project) heeft in het afgelopen weekend met succes de levering van een gedoneerd hart van het Phitsanulok-ziekenhuis aan het Siriraj-ziekenhuis gefaciliteerd, zo verklaarde de woordvoerder van het Metropolitan Police Bureau, generaal-majoor Piya Tavichai afgelopen zaterdag.

Majoor Araya Pomkhai, squadleider bij de verkeerspolitie van Bangkok werd geïnformeerd dat de donor, die hersendood werd verklaard, zijn hart had willen doneren om verdienste te maken.

Hij onthulde dat de operatie binnen 4-5 uur moest worden voltooid om het leven van de ontvanger te redden.

De majoor nam de gelegenheid ten gaat om Zijne Majesteit Wijlen Koning Rama IX en Zijne Majesteit Koning Rama X te bedanken voor de oprichting van de Bangkok Traffic Police (Royal Initiative Project)”, aldus de redactie van The Nation.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!