De eerste partij bestelde Sinopharm vaccins bij de Chulabhorn Academy in Bangkok gearriveerd

~MEERDERE IJZERS IN HET VUUR HEBBEN~
(Meerdere kansen hebben)

SAMUT PRAKAN:- De eerste partij Sinopharm Covid19 vaccins is gisteren vanuit Peking op vliegveld Suvarnabhumi aangekomen, zo liet de woordvoerder van de  Chulabhorn Royal Academy weten.

Een miljoen doses van het alternatieve vaccin zullen voor kwaliteitscontrole naar het departement Medische Wetenschappen worden gestuurd, zo voegde de woordvoerder van de academie eraan toe.

Eerder verzekerde secretaris-generaal van de academie, dr. Nithi Mahanonda, op zijn Facebook-pagina dat de vaccins geleidelijk zouden worden geleverd aan alle organisaties die tot nu toe verzoeken hadden ingediend.

Hij waarschuwde ook dat de organisatie geen vaccins mag doorverkopen om winst te maken, anders kunnen ze een boete krijgen van bijna 20 keer de vaccinprijs.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!