13-jarig meisje in Bangkok brengt man om het leven voor het stelen van haar telefoon

~VOOR GALG EN RAD OPGROEIEN~
(Vanaf de jeugd een levenspad volgen dat later waarschijnlijk naar criminaliteit leidt)

BANGKOK:- Een 13-jarig meisje in Bangkok zou een man hebben doodgeschopt en beweerde dat hij haar telefoon zou hebben  gestolen.

De politie van Khan Na Yao werd in het afgelopen weekend geïnformeerd dat er een man dood voor een gebouw in Khlong Sam Wa in de hoofdstad lag.

De man had verschillende kneuzingen op zijn borst en werd geïdentificeerd als de 49-jarige Khun Cheud Khunsantia.

Khun Suphakit Sainamyen, een getuige van 35 jaar, vertelde de politie dat hij gezien had dat een meisje in de aanwezigheid van een oudere man, het slachtoffer bij een supermarkt in elkaar schopte.

Hij sprak het koppel aan en vroeg naar de reden van deze wrede mishandeling, de twee zeiden dat Chued had geprobeerd een telefoon te beroven.

Later trof de politie de twee verdachten aan de hand van hun signalement elders in de stad aan, het zou gaan om een Laotiaanse man Sorn Siriwandee, tussen de 35 en 40 jaar oud, en een meisje (wiens naam en achternaam niet zijn bekendgemaakt).

Het meisje vertelde de politie dat Chued vorige week haar kamer was binnengekomen en haar telefoon had gestolen.  Toen ze de man weer zag, besloot ze wraak te nemen door hem voor rot te schoppen. Sorn nam ook deel aan de vermeende aanval.  Het rapport gaf geen duidelijkheid over een relatie tussen de twee personen.

In eerste instantie gelooft de politie deze uitleg niet.  De politie doet verder onderzoek naar de aanleiding van het misdrijf.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!