Verdachte van diefstal van gouden ketting van Indiase toerist in Pattaya na zijn vlucht in Bangkok gearresteerd

PATTAYA:- Een vermeende dief van een gouden ketting die in Pattaya misdaden pleegde, voornamelijk van Indiase toeristen, werd uiteindelijk in Bangkok bij een gezamenlijke door de toeristenpolitie van Pattaya en Bangkok gearresteerd.

De toeristenpolitie van Pattaya werkte samen met onderzoekers van het politiebureau van Pattaya om opeenvolgende soortgelijke diefstallen van zakkenrollerij en goud te onderzoeken, voornamelijk van Indiase toeristen in de omgeving van Pattaya. Het onderzoek nam enkele weken in beslag en leidde uiteindelijk op 10 juni tot de uitvaardiging van een arrestatiebevel voor één verdachte.

Volgens het proces-verbaal was de verdachte, wiens naam door de toeristenpolitie niet werd onthuld! een transgender. De verdachte werd gearresteerd in een kamer in het Onnut-gebied in Bangkok door de politie van Phra Khanong en werd teruggebracht naar het politiebureau van Pattaya voor gerechtelijke procedures.

Uw nieuwsbeer merkt op dat de goudroof en zakkenrollerij tegen internationale toeristen de laatste tijd regelmatig voorkomt en een groot probleem is geworden sinds Thailand vanaf 19 mei meer grens- en Covid19 beperkingen heeft versoepeld. 

Bij de diefstallen zijn talloze slachtoffers betrokken die beweren dat de misdaden in groepjes van twee worden gepleegd, dus mag uw nieuwsbeer binnenkort meer arrestaties verwachten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Toeristenpolitie 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!