Thais echtpaar onder mysterieuze omstandigheden dood in Nakhon Ratchasima aangetroffen

NAKHON RATCHASIMA:- Een Thaise man en zijn vrouw zijn gisterochtend onder mysterieuze omstandigheden dood aangetroffen in hun huis in het district Wang Nam Khieo, aldus de politie.

Kapitein Tawatchai Boonyapapong, verbonden aan het politiebureau van Wang Nam Khieo, zei dat politie en redders van reddingseenheid Hook 31 rond 10.00 uur werden opgeroepen naar een huis in het dorp Moo 8 in Tambon Thai Samakkhi te komen.

Het huis staat op een heuvelhelling.  Ze vonden een dode man in het toilet, gekleed in een zwart T-shirt en een handdoek.  Het zou om de 43-jarige Khun Tawatchai Un-ob gaan, de man had het schuim op de mond staan.

In de slaapkamer vonden ze een dode vrouw liggend op een matras.  Het ging om de 58 jaar oude Eed Danklang. Ze droeg een wit T-shirt en een witte spijkerbroek.  De vrouw had óók schuim op de mond staan.

Bij beiden slachtoffers waren géén tekenen van geweld.

Vrienden en familieleden zeiden dat de twee lang als man en vrouw samenwoonden.  Tawatchai was een gewone drinker die elke ochtend voor een fles sterke drank naar een plaatselijke winkel ging.

Toen hij gisterochtend niet in de winkel verscheen, gingen mensen naar zijn huis en ontdekten hun lichamen.

De lichamen werden naar het Wang Nam Khieo-ziekenhuis gestuurd voor autopsie om de doodsoorzaak vast te stellen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Prasit Tangprasert
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Eén gedachte over “Thais echtpaar onder mysterieuze omstandigheden dood in Nakhon Ratchasima aangetroffen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!