UPDATE | Vijf verdachten betrokken bij vuurgevecht in Pattaya waarbij 7-jarig jongetje gewond raakte, meldde zich op het politiebureau

PATTAYA:- Vijf verdachten die betrokken waren bij een schietpartij waarbij per ongeluk twee bewoners gewond raakte, waaronder een 7-jarige jongetje, hebben zichzelf op het politiebureau van Banglamung aangegeven.

LEES OOK> https://ollekebolleke.info/twee-inwoners-van-pattaya-waaronder-een-7-jarig-kind-neergeschoten-toen-twee-rivaliserende-groepen-tieners-het-vuur-op-elkaar-openden/

Kolonel Navin Sindurat, hoofdinspecteur op het politiebureau van Banglamung, gaf zijn rechercheurs de opdracht om de garage in de deelgemeente Nong Prue waar het vuurgevecht plaatsvond te onderzoeken en zette de verdachten zo dank g onder druk om zichzelf aan te geven.

Uiteindelijk hebben vijf verdachten: Anurak Suksawang (31), Thanakorn Thuanthong (32), Supattra Nimsanguang (vrouw, 26), Krirk Kawee Dulvetthae (22) en tot slot Suriyapong Rerkudom (31), zichzelf aangegeven op het politiebureau. Eén verdachte genaamd Pratan Sanarai (31), liep volgens het proces-verbaal nog vrij rond.

De rechercheurs namen ook vijf vuurwapens in beslag die bij het schietincident zouden zijn gebruikt. Twee geweren, waaronder een revolver en een lang geweer, waren volgens de agenten zelfgemaakt.

Een beruchte ex-gedetineerde, de 39-jarige khun Tada Boonphan, die in de garage werkte en bevriend was met de verdachten, onthulde dat 27-jarige Wanchalerm Champan die volgens hem een ​​andere betrokken partij was, laaiende ruzie kreeg met zijn vrienden eerst. Ze besloten toen om het geschil voor de garage te regelen, maar Wanchalerm deed alsof hij zijn pistool aftrok, dus alle vijf verdachten haalde inmiddels hun vuurwapen te voorschijn en begonnen te schieten.

Tada zei dat hij spijt had van de acties van zijn vrienden en zijn excuses wilde aanbieden aan de vader en zoon die helaas het slachtoffer werden van dit incident. Hij zei ook dat hij zou kunnen overwegen zijn garage te sluiten, omdat hij niet wilde dat een soortgelijk incident zich daar zou herhalen.

Het was bij het publiceren van dit artikel nog onduidelijk welke exacte aanklachten en straffen degenen die betrokken waren bij het schokkende openbare vuurgevecht te wachten zouden staan. 

De politie vertelde uiterst bezorgd te zijn dat de schietpartij zou kunnen schaden aan wat zij het imago van wereldklasse van Pattaya als een veilige toeristenstad noemden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!