Twee inwoners van Pattaya, waaronder een 7-jarig kind, neergeschoten toen twee rivaliserende groepen tieners het vuur op elkaar openden

PATTAYA:- In de late avond van zaterdag op zondag zijn twee inwoners in deze oostelijk gelegen kustplaats zijn neergeschoten, waaronder een 7-jarig kind, toen twee groepen jongelui het met elkaar aan de stok kregen en op elkaar begonnen te schieten.

De politie arriveerde ter plaatse in een garage in het district Nong Prue nadat ze was gewaarschuwd voor een schietincident.  Bij aankomst raakte de 7-jarige Nong Moodaeng (bijnaam, echte naam niet bekend) licht gewond door een kogel die zijn nek schampte, terwijl zijn vader Panupong gewond raakte door een schotwond in zijn rechterschouder.  Beiden werden later voor controle overgebracht naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.  Volgens de politie waren ze omstanders bij de ruzie en niet direct betrokken.

Volgens lokale getuigen waren er veel bewoners buiten in de buurt – zowel jong als oud – toen het incident plaatsvond.  Twee groepen tieners hadden naar verluidt ruzie over hard geluid toen ze de straat passeerden voordat ze vuurwapens pakten en op elkaar begonnen te schieten.  Volgens omwonenden zouden meer dan 10 schoten zijn afgevuurd.

 Bovendien meldden de lokale bevolking ook dat er veel ruzies en harde motorgeluiden uit de garage kwamen.  Er was ooit een schietincident gemeld in mei, maar daarbij raakte raakte gewond.  Daarom willen ze dat de politie het incident serieus onderzoekt om herhaling te voorkomen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!