Een lijk in khlong van Bangkok blijkt een mediterende oude man te zijn

BANGKOK:- Omstanders belden terecht de politie toen ze een lichaam in een khlong in de hoofdstad zagen drijven, het bewoog met het water mee en zag angstaanjagend uit. Tientallen mensen aan de oever van het kanaal riepen opgewonden, maar de zwemmende man reageerde niet.  Iedereen dacht dat hij dood was.

Uiteindelijk sprong dappere man in het kanaal en waadde door de modder om te zien of de drijvende man nog leefde of niet. Zodra hij het “lijk” aanraakte, kwam er leven in de man.

“We dachten dat hij al dood was!  Iedereen schreeuwde, maar hij bewoog niet”, zo vertelde de reddingswerker khu. Sommat Promvok.

 “Toen iemand hem uit het water probeerde te trekken, sprak hij plotseling.  Hij zei dat hij gewoon aan mediteren was..”

Terwijl de chaos om hem heen in omvang toenam, verkeerde de oudere man in zo’n diepe meditatieve trance dat hij geen teken van leven gaf totdat iemand hem uit het kanaal probeerde te halen .

Een ambulance kwam ter plaatse en de man onderging een gezondheidscheck.  Hoewel de man op leeftijd was, was hij in uitstekende conditie en nuchter.  Dus de ambulancebroeders stuurden hem naar huis. De reddingswerkers gaven hem nog wel een advies: hij moest een betere plek vinden om te mediteren.

Het vuile water zit immers vol met schimmels en bacteriën die ernstige infecties en ziektes kunnen veroorzaken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Indrid Lukewarm
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Thailand News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!