UPDATE: Verdachte gearresteerd na beroving van een gehandicapte, rolstoelgebonden loterijverkoper in Pattaya

PATTAYA:- Gisteren (27 april) is er een verdachte aangehoudenth) nadat hij eerder deze week een gehandicapte, rolstoelgebonden loterijverkoper in Banglamung had mishandeld n beroofd. De verdachte bekende het misdrijf en zei dat hij onder invloed was van drugs en alcohol.

LEES ÓÓK> https://ollekebolleke.info/misselijkmakende-beroving-van-een-gehandicapte-loterijverkoper-in-pattaya-haalt-grote-krantenkoppen-in-thailand/

Nu, de update van uw nieuwsbeer Olleke Bolleke:
Een team van de provinciale politie van Chonburi en de politie van Huayyai onthulde het arrestatienieuws aan de pers. Ze verklaarde dat ze de 26-jarige Khun Tanaphon Janthamol alias  ‘Beer’ hadden gearresteerd. Hij werd gearresteerd nadat hij zich naar verluidt had verstopt in een afgelegen, landelijk gebied in Nikhom Pattana, Rayong, en was opgespoord met behulp van CCTV beelden.

Bij Tanaphon zijn verschillende naar verluidt gestolen items van de gehandicapte loterijverkoper in beslag genomen. Een reconstructie van de misdaad werd ook gehouden.

‘Beer’ gaf bij de politie toe dat hij de loterijverkoper beroofde terwijl hij dronken en onder invloed van methamfetamine was. Hij beweerde dat hij gestolen loten in een bak had gegooid, maar kon zich niet herinneren waar. De gouden ketting die hij van de verkoper stal, verkocht hij aan een goudwinkel in Nikhom Pattana.

De commandant van de provinciale politie van Chonburi, kolonel generaal-majoor Attasit Kitjaharn, verteld tegen onze verslaggever: “Deze verdachte, “Beer”, heeft veel misdaden begaan in Nikhom Pattana. Hij koos de gehandicapte persoon omdat hij weet dat ze niet in staat zijn om terug te vechten en gemakkelijk te beroven is”

Volgens de politie van Chonburi riskeert Beer minstens enkele jaren gevangenisstraf omdat hij een recidivist is, en zit hij nog steeds in voorarrest.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!