OEPS, lokale bewoners die in een lagune van Chonburi op zoek naar een varaan waren,  gebeten door een krokodil!

CHONBURI:-Buurtbewoners die op zoek waren naar een varaan in een lagune in het Ko Chan-district kregen een onaangename verrassing toen ze gisteren, 27 april 2022, door een krokodil werden gebeten.

Vrijwilligers van een plaatselijk visserijbureau kregen van lokale bewoners in Ko Chan bericht dat er elke dag uit het lagune waren verdwenen. Ze geloofden dat die eenden werden opgegeten door een varaan die ze enkele dagen geleden zagen zwemmen.

Verschillende lokale bewoners, gingen de lagune in om naar de varaan te zoeken, maar twee van hen werden in de lagune gebeten op een been en een andere in een hand. Nadat ze met lege handen uit het water kwamen, zagen ze een ongewenste bezoeker in de lagune – een kleine vrouwelijke krokodil die van het gebied haar thuis had gemaakt.

Waterpompen werden gebruikt om het water in de lagune te verminderen en vrijwilligers slaagden erin de krokodil na ongeveer een uur te vangen.

De vrouwelijke krokodil was ongeveer twee jaar oud, ongeveer 1.37 meter lang en weegt 10 kilogram. De pittige snapper is naar het plaatselijke visserijkantoor gebracht, dat de krokodil vervolgens naar een veiligere locatie zal verplaatsen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Tiger News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Tiger News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!