Misselijkmakende beroving van een gehandicapte loterijverkoper in Pattaya haalt “Grote Krantenkoppen” in Thailand 

PATTAYA:- Een gehandicapte loterijverkoper in een rolstoel werd deze week op brute wijze aangevallen en beroofd in de omgeving van Pattaya, een misdaad die zelfs door ervaren wetshandhavers van Pattaya doet huiveren.

Jongstleden 25 april hadden lokale verslaggevers een ontmoeting met Khun Surachet Sithong, een 39-jarige gehandicapte loterijverkoper, in zijn woning in Soi Mabayai Lea 24, in de wijkgemeente  Nongprue, nadat ze hadden vernomen dat een dief hem grof mishandeld had en hem beroofde op de parallelwek van snelweg 36, in het subdistrict Pong. Het slachtoffer had de misdaad al gemeld bij het politiebureau van Huay Yai. 

Volgens zijn verklaring had hij in het verleden een door stress veroorzaakte beroerte waardoor de rechterkant van zijn lichaam verlamd raakte, maar hij was nog steeds enigszins in staat om te bewegen en de kost te verdienen met het verkopen van lootjes vanuit zijn rolstoel.

Khun Surachet vertelde tegen de lokale verslaggevers dat rond 03.00 uur, terwijl hij in zijn rolstoel langs de kant van de snelweg rolde, een man op een motorfiets hem vertelde te stoppen om een ​​loterijbiljet te kopen, maar in plaats daarvan kreeg Surachet plotseling een klap in het gezicht, waardoor hij achterover sloeg op de grond. De dief trapte hem vervolgens herhaaldelijk, maar gelukkig zag een omstander het incident en haastte zich om te helpen, dus de dief greep het eigendom van Surachet, inclusief een ID-kaart, een geldautomaat, een gouden ketting en 70 loten, en vluchtte op zijn motorfiets weg.

Surachet zei dat hij het uiterlijk van de dief duidelijk uit zijn hoofd kende: mannelijk, lang, donker van huid en rijdend op een automatische motorfiets. Hij vertelde ook lokale verslaggevers over zijn verwondingen, waaronder een gezwollen linkeroog en blauwe plekken over zijn hele lichaam.

Surachet was doodsbang voor het incident omdat hij nooit had gedacht dat iemand zo kwaadaardig zou zijn om een ​​gehandicapte man kwaad te doen. Het slachtoffer smeekte de politie om zijn aanvaller zo snel mogelijk te arresteren.   

De politie van Pattaya vertelde tegen de verslaggevers dat ze op de hoogte zijn van het incident en verschillende aanwijzingen in de misdaad volgen, waarbij ze stellen dat aanvallen op gehandicapten en gehandicapten plaatselijk bijna ongehoord waren en dat de politie snel zou handelen om de verdachte te arresteren. 

De politie van Pattaya verklaarde ook dat dit incident “onaanvaardbaar” was en als een topprioriteit voor de lokale politie bezien werd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!