UPDATE | Toch één jetski betrokken bij dodelijk ongeval van 8-jarig kind en jetski-rijder in Pattaya

PATTAYA:- Een officier van het marinekantoor Pattaya bevestigde dat er slechts één jetski betrokken was bij het dubbele dodelijke ongeval van een 8-jarige jongen en een 35-jarige jetski-rijder, in tegenstelling tot de eerste berichten dat er nog een jetski door een man met een Indiaas uiterlijk betrokken was.

Lees eerst> https://ollekebolleke.info/update-bij-het-jet-ski-drama-van-gisteravond-in-pattaya-waarbij-twee-mensen-om-het-leven-kwamen-blijkt-een-derde-jet-skier-betrokken-te-zijn/

Nu de update:
De 7-jarige jongen die de verdrinking overleefde en in het ziekenhuis werd opgenomen, maar later stierf in een plaatselijk ziekenhuis aan zijn ernstige verwondingen. Hij zat naar verluidt voor de jet ski bestuurder, khun Pornsuwan Phumnok, die hem liet zien hoe hij moest varen, volgens khun Ekkarat Khantharo, directeur van het maritiem kantoor van Pattaya.

Khun Pornsuwan had zijn reddingsvest aan de jongen gegeven. De jetski werd geraakt door golven en kantelde, waarbij khun Pornsuwan door verdrinking om het leven kwam.

Volgens de eerste berichten kwam de jetski van het slachtoffer in botsing met een andere jetski die werd bestuurd door een man met een Indiaas uiterlijk die na het incident het strand ontvluchtte. 

Khun Ekkarat bevestigde echter dat er slechts één jetski bij betrokken was na controle van camerabeelden rond het strand en verdere ondervraging van de eigenaar van de jetski.

Thaise media meldden dat de grootouders van de overleden jongen de jet ski bestuurder hadden ingehuurd om hem mee te nemen voor een ritje van 500 baht met dramatische gevolgen.

De eigenaar van de jetski, die niet werd geïdentificeerd, bleek niet in het bezit te zijn van vergunningen voor de jet ski’s, waaronder die van de verdronken bestuurder en die werd gebruikt om de drenkeling te redden. Hij kreeg een boete van 20,000 baht (10,000 voor elke vaartuig).

Het is vooralsnog onduidelijk welke andere juridische stappen de politie tegen de eigenaar zal ondernemen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!