UPDATE | Bij het jet ski drama van gisteravond in Pattaya waarbij twee mensen om het leven kwamen blijkt één derde jet skiër betrokken te zijn.

PATTAYA:- Eerder vandaag vertaalde uw nieuwbeer het bericht over een jet ski ongeluk dat zich tegenover Soi 14 aan de beach road van Pattaya voltrokken zou hebben. Bij dit ongeluk zou een 7-jarig jongetje en een 35-jarige man, beide met de Thaise nationaliteit omgekomen zijn.

LEES ÓÓK> https://ollekebolleke.info/man-en-kind-kwamen-gisteren-bij-een-fataal-ongeluk-om-het-leven-met-een-jetski-in-pattaya/

Een reporter van de Pattaya News interviewde een Thaise strandganger die getuige was van dit drama. Deze Thaise man,die alleen zijn voornaam noemde, Khun Nattaphon, vertelde over het incident en hoorde een klap op zee en zag dat twee jet ski’s met elkaar in botsing waren gekomen.

De andere ooggetuige, een Vietnamees staatsburger, vertelde dat hij zag dat hij twee jet ski’s zag varen, op één daarvan zou een Indiase man gezeten hebben, die na het ongeluk snel weggevaren zou zijn.

Rechercheur kolonel Chananan Kesornbua, verbonden aan het politiebureau aan de beach road, zal het onderzoek gaan leiden en heeft verklaard te zullen beginnen met het controleren van de camerabeelden teneinde om de oorzaak van het incident te achterhalen en de derde persoon te traceren. Ook heeft kolonel Kesornbua de eigenaar van de jet ski op het politiebureau ontboden om informatie over dit incident te geven.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!