Update: Pattaya taxichauffeur mishandelde toerist omdat hij zich aan hem ergerde

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- De op donderdag gearresteerde man die bekende een Chileens staatsburger te hebben aangevallen in Pattaya heeft een verklaring afgegeven.

Op de foto ziet u links de gearresteerde taxichauffeur en rechts het slachtoffer Salvatore Castromedina die een mand met lekkernijen ontvangt van de Politie Pattaya.

Amorn “Jeab” Boonmee, een motortaxichauffeur, werd in zijn huis aangehouden nadat hij Salvatore Andres Castromedina, 24, had geslagen en geschopt, waarbij de Chileen zijn neus brak. Amorn zei op het politiebureau dat hij handelde in blinde woede omdat hij geïrriteerd was door de Chileense man.

“Het spijt me”, zei Amorn op het politiebureau van Pattaya. “Ik was geërgerd door de toerist die naar me toe kwam om met me te praten, ik begreep niet wat hij zei, en hij wilde niet weg gaan nadat ik hem daarom vroeg.” “Ik ben iemand die snel geïrriteerd raakt, vooral door mensen die veel praten.”

De aanval vond plaats in de buurt van Walking Street op donderdag om ongeveer 2 uur. Het incident werd duidelijk vastgelegd op een CCTV camera.

Politie-kolonel Pisit Poonsap zei dat onderzoekers nog steeds wachtten op een volledig medisch rapport van Castromedina’s verwondingen om de aanklacht vast te stellen.

“Dit incident heeft het imago van Pattaya en het toerisme van het land geschaad”, zei Pisit, die de oorzaak toeschreef aan “een misverstand in de communicatie. “We keuren dergelijke incidenten sterk af.”

Castromedina zei via een tolk dat hij voor het eerst in Thailand was. De man zei dat hij had geprobeerd de taxichauffeur te vragen hem naar Soi Buakhao te brengen.

De andere persoon op de camerabeelden was Rittisak Kulsumaso, 45, tevens motortaxichauffeur. Rittisak zei dat hij probeerde te voorkomen dat Amorn, Castromedina aanviel, en het slachtoffer naar de politie heeft gebracht om een aanklacht in te dienen.

“Ik wilde niet dat dit zou gebeuren. Het is al moeilijk genoeg om geld te verdienen”, zei Rittisak. “Maar Castromedina had ook flink gedronken.”

Op het politiebureau kreeg Castromedina een mand met lekkernijen en wensten zij hem een ​​spoedig herstel.

Het eerder verschenen artikel op Olleke Bolleke over dit incident en de video vindt u hier:

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Khaosod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!