Taxichauffeur gearresteerd na brute mishandeling Chileense man – video

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Een motortaxichauffeur, de hoofdverdachte van een geweldsincident, is na acht uur gearresteerd. Het geweldsincident vond plaats in de vroege uren van van 25 februari in Walking Street.

Het hele incident werd vastgelegd op CCTV-video die werd vrijgegeven aan lokale media.

Bekijk hier de video van de aanval:

De heer Salvatore Andres Castromedina, 24, een Chileens staatsburger, diende rond 02.00 uur een aanklacht in over de aanval, bij kapitein Puttarak Sornkamharn van de politie Pattaya. Zijn neus was gebroken en zijn kleren en gezicht zaten onder het bloed.

Om 10.00 uur ’s morgens hebben de politiechef van Pattaya City, kolonel Pisit Poonsap, samen met luitenant-kolonel Somboon Euasamanmaitree van de Pattaya Tourist Police een Thaise staatsburger gearresteerd, de heer Amorn ‘Jeab’ Boonmee. Hij werd gearresteerd in een huis in Soi Bonkai in Nongprue. Volgens de politiechef gebruikte ze camerabeelden om de verdachte te identificeren en op te sporen naar zijn huis.

De politie nam het oranje vest van de taxichauffeur in beslag dat hij droeg tijdens de aanval.

De heer Boonmee heeft geen openbare verklaring aan de pers vrijgegeven en het is niet bekend of hij op dit moment een advocaat heeft ingeschakeld.

De politie moet de exacte reden nog onthullen waarom de taxichauffeur de Chileense man aanviel, aangezien het onderzoek voortduurt.

De heer Castromedina vertelde de pers dat hij een taxi naar Soi Buakhao probeerde te regelen en dat het gesprek kalm was verlopen toen de motorrijder hem zonder enkele reden aanviel. De camerabeelden lijken deze verklaring te ondersteunen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!