UPDATE | Het lichaam van vermiste Oosterijker Florian Hallermann op Koh Phi Phi gevonden

KOH PHI PHI:- Het lichaam van een vermiste resortmanager op Koh Phi Phi is gevonden in een bos op het eiland.  De Oostenrijkse onderdaan, Florian Hallermann, die de algemeen directeur van het Zeavola Resort was, werd vier dagen na zijn vermissing dood aangetroffen.  

De 56-jarige Florian werd voor het laatst gezien op camerabeelden toen hij op 11 september over het strand liep. Zijn verdwijning leidde tot een zoekactie waaraan meer dan 50 eilandbewoners, hotelmedewerkers en lokale autoriteiten deelnamen.

 De Thaise media meldt dat het lichaam van de heer Hallermann tussen de rotsen in een bos ongeveer 200 meter landinwaarts vanaf de weg werd gevonden.

Volgens de politie van Koh Phi Phi was hij al minstens 3 dagen eerder overleden en speculeren de autoriteiten dat hij op een rots zou zijn uitgegleden en zijn nek had gebroken tijdens een wandeling in het bos.  Er zal een autopsie plaatsvinden om de doodsoorzaak vast te stellen en de politie heeft bevestigd dat ook een Covid19 test zal worden uitgevoerd zoals de standaardprocedure is.

Volgens een eerder gepubliceerd berichtje van uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand woonde de Oostenrijker al tientallen jaren op Koh Phi Phi en was hij een populaire figuur, bekend bij de lokale bevolking.  De politie heeft toegezegd een transparant onderzoek in te stellen naar de dood van de Florian Hallermann.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand 
Bron: The Thaiger 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!