Thailand heeft zijn eerste coffeeshop op wielen, misschien is dat waarom Thailand het land van de glimlach genoemd wordt

CHONBURI:- Een studente in Chonburi besloot de ongebruikte tourbus van haar vader goed te gebruiken en ook om zo wat geld te verdienen voor haar gezin.

Gisteren kwam een lokale journalist een oude Chonburi-Pluak Daeng-bus tegen, het vehikel stond geparkeerd stond bij de ingang van het meditatiecentrum van Wat Pa Thammachart in de wijk Ban Bung in Chonburi.

Aan de bus hing een spandoek met de tekst ‘Dit is een coffeeshop”

Onze verslaggever zag wat mensen de bus in en uitlopen en besloot daar een kijkje te nemen. De bus omgebouwd tot een coffeeshop waar drankjes en snacks worden verkocht en bied  géén jointjes aan maar wel gratis wifi

De 16-jarige dochter, Khun Thitima Imsa-ard, dat haar vader de bus aan haar had uitgeleend omdat de busdiensten in de wijk waren opgeschort vanwege het Covid19 virus.

Dus haalde ze haar vader over om de stoelen binnen te verwijderen en haar te helpen er een geïmproviseerde coffeeshop van te maken.  Khun Thitima zei dat haar nieuwe coffeeshop veel meer klanten trekt dan een gewone coffeeshop.

“Mensen komen de hele dag langs om drankjes en snacks op te halen, en dit inkomen helpt ons gezin deze ellendige tijd door. Zodra busdiensten zijn toegestaan, zullen de stoelen teruggeplaatst worden en zal de bus weer passagiers gaan vervoeren”, aldus Thitima.

Olleke Bolleke In Thailand

Eén gedachte over “Thailand heeft zijn eerste coffeeshop op wielen, misschien is dat waarom Thailand het land van de glimlach genoemd wordt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!