UPDATE | Eindelijk wat goed nieuws van het Belgische thuisfront

Beste vrienden, 

Eindelijk wat goed nieuws van het thuisfront (België). 

In mijn vorige mail schreef ik jullie dat ik via een tussenpersoon de VLD benaderd heb om onze vaccinproblemen aan te kaarten. 

Deze tussenpersoon is Emile (zie verder) en het is Goedele Liekens https://goedele.com/ van de VLD die in actie geschoten is, waarvoor onze gewaardeerde dank. Goedele zette eind 2020 een stapje terug in het federaal parlement wegens gezondheidsredenen. 

Vanmorgen ontving ik het goede nieuws dat Goedele contact genomen heeft met premier Alexander Decroo. Onze premier heeft aan Sophie Wilmès gevraagd om aan de Fransen te vragen of wij als Belgen kunnen aansluiten bij hun vaccinatieprogramma.  

Mijn vriend Emile die alles in gang zette, schreef me gisteren: Ik denk dat het gaat in orde komen. En zoals een goede vriend mij eens zei : ” Als je bij O.L.Heer moet zijn, moet je niet bij zijn apostelen gaan “! 

Hartelijk dank aan onze premier maar ook aan Goedele Liekens, die niettegenstaande haar gezondheidsproblemen toch voor ons in de bres sprong. We wensen haar een spoedig herstel. 

Dank ook aan al die leden die in de voorbije weken tientallen mails verstuurd hebben naar de ambassade en naar verschillende instanties en politici in België (Eddy, Manu, Eugeen, Gino, Jacques en vele anderen). 

In bijlage vindt u één van deze laatste mails (opgemaakt door Eugeen) die net verscheen op Olleke Bolleke https://ollekebolleke.info/noodkreet-van-de-belgische-gemeenschap-in-thailand/ 

Dank ook aan jullie lezers voor jullie belangrijke positieve feedback. Gisteren maandag kreeg ik een 40-tal berichten in mijn mailbox. 

Duimen nu maar dat het in orde komt. Ik houd jullie op de hoogte. 

Ik denk dat het hier ook gepast is om Emile en Walter even in het zonnetje te zetten. 

Zij zijn geen onbekenden in Pattaya. Wegens gezondheidsredenen van Emile zijn verblijven ze nu in België. 

In België hebben ze lang geleden “Salons the Lord” uitgebaat in Dilbeek. 

Hier vindt u de film “Oh Lord, life is so beautiful” gemaakt ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van “The Lord”. U zult zien dat Walter en Emile echte levensgenieters zijn die zich in machtige kringen bewogen, in de film herken ik o.a. Frank Sinatra, Roger More, Gregory Peck, Renier van Monaco en zijn familie en zoveel meer. Ik stuur een screenshot van Emile en Walter door (bijlage) zodat u ze herkent/kunt volgen in de film. 

Namens:

Vlamingen in de Wereld
Vertegenwoordigd door Eddy Bull
&
Vlaamse club in Pattaya
Vertegenwoordigd door Donaat Vernieuwe

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Donaat Vernieuwe

6 gedachten aan “UPDATE | Eindelijk wat goed nieuws van het Belgische thuisfront”

  1. Hopelijk krijgen we snel goed nieuws dat alles in orde komt voor ons Belgen zoals vermeld minder dan 4000 Belgen in Thailand moet dus rap kunnen de vaccinatie
    Hier.

  2. Hopelijk krijgen we snel goed nieuws dat alles in orde komt voor ons Belgen zoals vermeld minder dan 4000 Belgen in Thailand moet dus rap kunnen de vaccinatie
    Bedankt Donaat voor uw inzet.

  3. wat was de tittel van Joe Harris zijn liedje van jarwn geleden, ach ja………eerst zien en daarna geloven 555555555555555555555555555

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!