UPDATE | Een verdachte in de gruwelijke moord in Pattaya, houdt bij hoog en laag vol, dat hij onschuldig is

PATTAYA:- De politie van Pattaya ondervraagt ​​intensief een man die vermoedelijk betrokken is bij de gruwelijke moord op een vrouw uit Pattaya.

Lees eerst> https://ollekebolleke.info/jonge-vrouw-dood-in-pattaya-aangetroffen-politie-denkt-aan-moord/

Zoals de zaken er nu voorstaan:
De jongere broer van het slachtoffer, khun Amnat Thammarak, 28 jaar, bezocht het politiebureau van Pattaya om zijn verklaringen af ​​te leggen over de gruwelijke moord op zijn zus, welke plaatsvond in een appartement in Soi Chaloemphrakiat 32

Khun Amnat onthulde dat hij en zijn moeder diep bedroefd waren over het verlies van Rattana. Voordat ze stierf, belde ze vaak om troost te zoeken bij hun moeder als ze zich down voelde. Haar dood zou te maken kunnen hebben met haar persoonlijke relaties, drugs, of dat ze misschien een geheim van de dader kent, aldus Amnat.

De hoofdrechercheur op het politiebureau van Pattaya, Luitenant-kolonel Ittikorn Saikratok maakte bekend dat de politie een mannelijke verdachte had opgeroepen voor ondervraging, wiens naam in afwachting van de juridische procedure wordt onthouden. Hoewel het motief voor de moord voornamelijk draaide om een ​​geschil in verband met een liefdesrelatie, houdt de politie rekening met andere mogelijke factoren, zo vertelde luitenant-kolonel Ittikorn.

Ondertussen suggereerden nieuwsberichten dat de opgeroepen verdachte toegaf de overledene ongeveer een maand te kennen, waarin hij probeerde zijn genegenheid voor haar te tonen. Zijn laatste ontmoeting met het slachtoffer was toen hij naar haar kamer ging nadat ze hem op 16 mei had gebeld om haar geld te geven om drugs te kopen, zo luidde zijn beweringen.

Op die dag trof hij een andere man, genaamd Kik, in het appartement van Rattana, hij vertelde dat hij ooit eerder een conflict met Kik had gehad over een andere vrouw, dus besloot hij het appartement te verlaten. Toen hij eenmaal in zijn eigen kamer was aangekomen, ontving hij een sms’je van Rattana, waarin stond dat hij haar met rust moest laten.

Hij wist echter niet zeker of de andere mannelijke partij, Kik, degene was die het bericht had afgeleverd of niet, dus antwoordde hij eenvoudig met een kort “Oké”. Hij merkte op dat hoewel ze alle drie samen in de kamer waren, er geen teken van ruzie en geweld was. Pas later, toen hij hoorde van het overlijden van Rattana, voelde hij zich geschokt en bedroefd omdat hij heimelijk gevoelens voor haar had.

De politie blijft deze moord uitpluizen en zijn nu op zoek naar “Kik”.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!