Jonge vrouw dood in Pattaya aangetroffen, politie denkt aan moord

PATTAYA:- Gistermorgen is er in een appartement in Pattaya een jonge vrouw dood aangetroffen, de politie van Pattaya vermoedt dat ze is vermoord. De politie werd gistermorgen op hoogte gebracht van het incident. Een team van forensische medewerkers en politie troffen in het appartement het lichaam van de 32-jarige Rattana Thamrak aan.

Rattana werd op haar buik op bed aangetroffen, haar lichaam vertoonde ongeveer tien steekwonden en op de vloer in de kamer werden bloedsporen aangetroffen.

Het slachtoffer, Rattana Thamrak, 32. Foto verstrekt door de politie Pattaya.

De politie meent dat ze minstens vier dagen gestorven was, in  het appartement waren sporen van extreem geweld aangetroffen.

De 61-jarige khun Suwapet, één schoonmaakster die in het appartementencomplex werkt, vertelde tegende politie dat er een stank uit de kamer kwam. Ze klopte op de deur, maar er werd niet opgenomen en ze maakte zich zorgen omdat ze de huurster al een aantal dagen niet had gezien. Ze vertelde het aan de eigenaar van het appartement en belde de politie voordat ze een sleutel gebruikten om de kamer te openen en de gruwelijke scène binnen vonden.

Een buurvrouw van het slachtoffer, vertelde dat ze op 14 mei gezellig met khun Rattana gesproken had. De buurvrouw liet wel uit haar mond vallen, dat Khun Rattana met regelmaat  mannen in haar appartement ontving,

Ze was een voormalig stafmedewerker in een bar in Soi Bua Khao, maar ze had momenteel geen werk. De naam van haar voormalige bar werd door mevrouw Big niet aan de pers gegeven.

De hoofdcommissaris van politie Pattaya, kolonel Thanapong Poethi, vertelde dat de politie na het bekijken van cameratoezicht bij het appartementencomplex drie mannelijke verdachten heeft geïdentificeerd en dat de politie haar onderzoek voortzet.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!