Dievegge slaat in Pattaya weer toe in een bar en struint weg met 120,000 Baht aan dure spullen

PATTAYA:- Mogelijk heeft dezelfde vrouw die verantwoordelijk was voor de vorige tasjesdief in Pattaya opnieuw toegeslagen, gisteravond had zij zich in een bar gericht op een tas met 100,000 baht aan waardevolle spullen en 20,000 baht contant geld.

Deze morgen deed khun Pattama Hansaer, aangifte bij wachtcommandant op het politiebureau van Pattaya, waarbij ze beweerde dat haar tas vier gouden amuletten, twee gouden ringen en verschillende belangrijke documenten ter waarde van 100,000 baht en 20,000 baht cash bevatte door een onbekende vrouw waren ontvreemd.

Het 61-jarige slachtoffer vertelde de politie dat de diefstal plaatsvond in de Chick-N-Coop Bar aan de Second Road. Khun Pattama deed aangifte bij de politie van Pattaya, zij had een usb-stick bij zich met de camerabeelden in de bar.

Lees óók> https://ollekebolleke.info/dievegge-had-het-op-een-louis-vuitton-tasje-in-the-montrose-bar-in-soi-honey-in-pattaya-voorzien-en-gaat-ermee-aan-de-haal/

Haar 44-jarige dochter, khun Pan Pongsopitsilp, vertelde tegen politie dat de dader de bar binnenliep terwijl haar moeder naar het toilet ging. De dief, een slanke vrouw met een donkere huidskleur, maakte vervolgens van dat moment gebruik om de tas van khun Pattama te pakken.

Het incident was vergelijkbaar met de vorige diefzaak tegen een andere vrouwelijke barbezoeker, khun Siriphon Bussadee.

Op basis van camerabeelden en de hypothese van de politie van Pattaya wordt aangenomen dat de verdachte in deze zaak dezelfde slank gebouwde vrouw is in de vorige zaak

De recherche werkt aan beide zaken, maar de verdachte is nog voortvluchtig.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!