Transseksueel zou zijn vriend in Jomtien met een mes aangevallen hebben

PATTAYA:- Een transseksueel zou gistermorgen vroeg zijn vriend in Jomtien met een mes hebben aangevallen, waardoor het slachtoffer te voet van hun appartement naar een politiebureau in Jomtien vluchtte.

De politie van Pattaya werd vroeg in de ochtend rond 02:00 uur op de hoogte gebracht van het incident, wat zich voordeed in Soi Jomtien 5, niet ver van de Dongtan Police Box.  

De hulpdiensten en “Snelle Jelle” onze razende reporter kwamen ter plaatse om de 24-jarige Wut te vinden. Zijn achternaam wetenniet vrijgegeven door de politie van Pattaya.

Khun Wut had verwondingen opgelopen door een steekwond aan zijn linkerhand en bloedde hevig, maar was op de hoogte en redelijk kalm terwijl hij het incident in het kleine politiebureau kon vertellen

Wut vertelde Jelle : “Ik was mijn spullen aan het verzamelen in mijn kamer hier in Jomtien die ik deelde met mijn vriendin, die transseksueel is en zich identificeert als een dame.  Ik stond op het punt terug te gaan naar mijn geboorteplaats in Ayutthaya na enkele recente ruzies.  Ze werd woedend over mijn beslissing om weg te gaan en viel me aan met een mes, stak me neer voordat ik de kamer kon ontvluchten en naar het politiebureau in Dongtan rende voor hulp.”

De politie zet het onderzoek voort voor verdere mogelijke juridische stappen, maar heeft geen onmiddellijke verklaring over het incident vrijgegeven.  Wut werd na zijn politierapport voor hulp naar een medische faciliteit gebracht.  De identiteit van de verdachte bij het incident werd ook niet door de politie vrijgegeven.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!