Thaise vrouw valt in gat van 2 meter diep terwijl ze door haar telefoon aan het kwebbelen is

~DE SCHELLEN VIELEN HAAR VOOR DE OGEN~
(Niet uitkijken)

SAMUT PRAKAN:-  Een Thaise dame is in een gat van 2 meter gevallen, dat als watertank dient.  Andere aanwezigen op de plaats van het incident denken dat ze druk aan het telefoneren was en het gat in de grond niet opmerkte en pardoes 2 meter naar beneden tuimelde.

De Ruamkatanyu stichting ontving gisteren om 14.00 uur een melding dat er een vrouw op een bouwplaats om in een betonnen watertank was gevallen. De watertank is ondergronds geplaatst en is ruim 2 meter diep.  Het incident vond plaats in het district Bang Bo, in de provincie Samut Prakan.  Het reddingsteam ging direct na ontvangst van de melding naar de opgegeven locatie.

Het reddingsteam vond de 26-jarige Rattana Kleeiam, een medewerkster op de bouwplaats, in de watertank.  Khun Rattana uit de provincie Kamphaeng Phet viel per ongeluk in de diepe watertank.  Ze kon niet bewegen toen het team haar vond.  Het team gebruikte speciale apparatuur om Rattana uit de betonnen tank te halen. Vervolgens gebruikten ze een kettingtakel die op de bouwplaats werd gevonden om Rattana eruit te trekken.

Khun Rattana werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. Een andere werknemer op de bouwplaats verklaarde dat hij vlak voor het incident had opgemerkt dat Rattana een inkomende oproep had.  Rattana nam de oproep op en begon rondjes te lopen terwijl ze aan het telefoneren was.  Hij denkt dat ze gefocust was op het telefoontje en per ongeluk op een houten plank was gestapt die bovenop de opening van het waterreservoir was geplaatst.  De houten plank brak en ze viel rechtstreeks naar de bodem van de lege tank. 

De ondergrondse watertank was op geen enkele wijze afgezet en waarschuwingsborden ontbraken ook op de bouwplaats.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Sanook News
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Sanook News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!