Thaise vrouw in een bekend warenhuis in Bangkok door een groene pitadder gebeten, het management weigert verantwoording te nemen

BANGKOK:- Een Thaise vrouw die zegt gebeten te zijn door een Sumatraanse pitadder in een winkelcentrum in Bangkok, heeft geklaagd dat het management van het winkelcentrum weigert de verantwoordelijkheid voor het incident op zich te nemen.

In een Facebook-bericht schreef khun Tharathip Samart dat het incident afgelopen vrijdag plaatsvond toen ze van de parkeerplaats op de tweede verdieping naar de ingang van de winkel in Bangkae, in het westen van Bangkok, liep.

Ze weigerde het winkelcentrum een ​​naam te geven en zei alleen dat het een bekend warenhuis was, maar plaatste foto’s van de dode slang en haar gezwollen linkervoet als bewijs.

Ze zei dat ze, nadat ze was gebeten, de slang moest doden omdat er geen bewaker in de buurt was om te helpen.

Khun Tharathip zei dat ze het incident aan functionarissen in de winkel had gemeld, maar ze vroegen haar alleen waar ze gratis medische behandeling kon krijgen.  De winkel bracht haar vervolgens naar het ziekenhuis, maar behandelde het incident niet als een noodgeval en verzuimde een ambulance te bellen, voegde ze eraan toe.

Het Winkelpersoneel liet haar vervolgens in het ziekenhuis achter zonder voor haar medische kosten te zorgen, klaagde ze.

Khun Tharathip vertelde dat ze het warenhuis had gebeld, maar kreeg daar te horen dat het winkelcentrum geen slang in bezit had en daarom geen verantwoordelijkheid voor het incident zou nemen.

Nadat ze had gedreigd details van het incident op sociale media te plaatsen, tenzij de winkel de verantwoordelijkheid op zich nam, antwoordde de manager dat ze alles kon doen wat ze wilde, maar de winkel zou geen verantwoordelijkheid nemen omdat ze de slangen bezaten. Ze zei dat de manager eraan toevoegde dat de senior manager die een beslissing kon nemen nog niet was teruggekeerd van de lange vakantie.

Ondertussen zei de bekende advocaat Decha Kittiwitthayanan dat het warenhuis de verantwoordelijkheid niet kon ontkennen, aangezien het incident zich in hun winkelcentrum afspeelde.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: dailynews
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: dailynews.co.th

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!