Thaise vliegmaatschappij “Thai Airways” na 1,5 jaar terug op Brussels Airport

ZAVENTEM:- Thai Airways voert na anderhalf jaar weer passagiersvluchten uit op Brussels Airport. Woensdagavond rond half acht landde een Airbus A350-900 van de maatschappij op Zaventem. Met dit type toestel wordt vanaf nu twee keer per week naar België gevlogen.

Thailand kan sinds maandag zonder quarantaineverplichting bezocht worden. Daardoor is het voor Thai Airways weer de moeite waard om op Brussel te vliegen. Wel gelden er nog altijd strenge voorwaarden om het Aziatische land binnen te komen, zoals het doen van meerdere coronatesten.

Thailand zat anderhalf jaar lang grotendeels op slot. De nationale luchtvaartmaatschappij heeft daar erg onder geleden en bevindt zich nu in een gerechtelijke reorganisatie. Van bijna de helft van de vloot en een derde van het personeel wordt afscheid genomen.

De vereisten om zonder quarantaine naar Thailand te reizen:

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Vertaling: Redactie LVN
Bron: Luchtvaartnieuws.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!