Thaise doerians in de Chinese grensplaats Mohan gearriveerd 

BANGKOK:- De vice-minister van Landbouw en Coöperaties, khun Mananya Thaiset, zei dat directeur-generaal van het ministerie van Landbouw, Khun Rapeepat Chantarasriwong, haar gisterochtend vertelt had dat Thaise doerians via Nong Khai in de Chinese stad Mohan in de provincie Yunnan waren aangekomen.

Ze zei dat het het succes van Thailand’s Covid19 preventiemaatregelen bevestigde volgens aanbevelingen van de Chinese regering.  Ook feliciteerde ze Thaise doerian boeren met het succes.

Khun Rapeepat zei dat een ambtenaar van de Nong Khai-controlepost vertelde dat de doerians niet waren geïnspecteerd omdat de Chinese ambtenaar haar had gevraagd het fytosanitaire certificaat aan te passen voordat ze het terugstuurde.

Een vertegenwoordiger van de operator stuurde het document terug naar de ambtenaar nadat er aanpassingen waren gedaan, waardoor het transport van de doerian naar Mohan werd vergemakkelijkt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!