Thaise chauffeur dood aangetroffen in een busje onder het viaduct bij de Bali Hai Pier in Pattaya

PATTAYA:- Afgelopen nacht werd het stoffelijk overschot van een chauffeur van een minibus met draaiende motor onder het viaduct van Bali Hai aangetroffen. De 42-jarige Eakaruk Nukim, lag op zijn buik in het voertuig toen zijn 59 jaar oude vriend Prawit Pungthong, hem ontdekte.

De politie verklaarde dat er geen tekenen van letsel of geweld waren aangetroffen, zodat het aannemelijk is, dat khun Eakaruk aan een natuurlijke dood is gestorven.

Khun Prawit zei dat khu. Eakaruk werknemers van een bedrijf in Sriracha naar Pratamnak Hill reed en onder het viaduct in Zuid-Pattaya parkeerde om ze op te halen.

Toen een familielid Eakaruk echter niet kon bereiken, werd Prawit gebeld om hem te zoeken, hij vond zijn vriend uiteindelijk in de Toyota-bus, waarvan de motor nog draaide.

Een familielid zei dat de overleden chauffeur last van zijn hart had.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The PattayaMail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The PattayaMail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!