THAILAND:- Inwoners van Bangkok kunnen zich registreren voor de zgn. boostervaccinatie ongeacht nationaliteit, aantal ontvangen inentingen

De hoofdstad Bangkok accepteert sinds 1 december Covid19 vaccin registraties voor inwoners van elke nationaliteit, ongeacht hoeveel vaccinaties ze eerder hebben ontvangen, dit maakte de gouverneur van Bangkok, khun Aswin Kwanmuan gisteren bekend bekend.

“De campagne heeft tot doel zoveel mogelijk mensen in Bangkok te vaccineren om groepsimmuniteit tegen Covid19 virus op te bouwen, vooral nu de nieuwe Omicron-variant in Thailand is gemeld”, zei hij.

“Mensen kunnen zich registreren, zelfs als ze geen Thai zijn, of eerder twee, één of geen vaccinaties hebben gekregen.  Degenen die Covid19 virus onder de leden hebben gehad, kunnen zich ook aanmelden voor een booster-injectie, op voorwaarde dat ze minimaal drie maanden zijn hersteld.”

De vaccins worden toegediend in het Bangkok Youth Centre (Thais-Japans) in het district Din Daeng en 11 ziekenhuizen: BMA General Hospital, Taksin Hospital, Charoen Krung Pracharak Hospital, Wetchakarunrasm Hospital, Ratchaphiphat Hospital, Luang Phor Taweesak Hospital, Lat Krabang Hospital,  Sirindhorn Hospital, Bang Khun Thian Geriatric Hospital, Khlong Sam Wa Hospital en Bangna Hospital.

Geïnteresseerden kunnen zich registreren via de QueQ-applicatie door de QR-code op de app te scannen en de gewenste vaccinlocatie te kiezen.  Een groep van 10 of meer kan zich in een batch registreren door de QR-code voor Google Form-registratie te scannen.  Vaccins voor deze groep worden alleen verstrekt in het Bangkok Youth Centre.

De registratie is alleen voor personen ouder dan 18 jaar, één ID-kaart of soortgelijk document en een vaccinatiebewijs zijn vereist bij het ontvangen van de boostervaccinatie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!