De premier van Thailand bedankt organisaties en burgers na het uitroepen van Bangkok tot beste stad voor een workation

BANGKOK:- Premier Prayut Chan-o-cha erkende dat de hoofdstad Bangkok door de Duitse verhuurzoekmachine Holidu is genoemd als de beste stad voor een “workation”, zo maakte de regeringswoordvoerder, khun Thanakorn Wangboonkongchana gisteren bekend.

Khun Thanakorn zei dat Prayut verwante organisaties en burgers bedankte voor het helpen van Thailand om een ​​aantrekkelijke bestemming te worden voor toeristen en zakenmensen die op zoek zijn naar een plek om tijdens de Covid19 crisis op afstand te werken.

Hij zei dat de regering klaar was om de veiligheidsmaatregelen voor de volksgezondheid af te dwingen en infrastructuur zou ontwikkelen voor Thais, zakenmensen en toeristen om met vertrouwen en gemak in het land te wonen, een bedrijf te runnen en te reizen.

Volgens Holidu won Bangkok de eerste plaats omdat het een van de meest betaalbare steden ter wereld is.  Accommodatie in Bangkok kan bijvoorbeeld duur zijn, maar eten is spotgoedkoop.  Ook, zei de website, spreken de meeste mensen in de Thaise hoofdstad Engels en biedt de stad eersteklas faciliteiten.

De website wees erop dat hoewel de internetsnelheid in Bangkok misschien niet de snelste is met een gemiddelde van 28 mbps, maar dat er wel meer dan 450.000 gratis wifi-plekken in de stad aanwezig zijn.

Bangkok won ook de eerste plaats vanwege het hebben van veel plaatsen met culturele betekenis, zoals het Grand Palace en de Emerald Buddha-tempel, evenals boetieks in de winkelstraten en drijvende markten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!