Thai AirAsia komt deze zomer met een promotiepakket voor de voetbalwedstrijd tussen Manchester United en Liverpool in Bangkok.

BANGKOK:- Thai AirAsia gaat deze zomer een speciaal vlucht-plus-ticketpakket lanceren voor de zogenaamde “Rode Oorlog” tussen Manchester United en Liverpool in Bangkok.

Er zijn gesprekken gaande met de wedstrijdorganisator Fresh Air Festival, Tassapon Bijleveld, uitvoerend voorzitter van het moederbedrijf van Thai AirAsia, Asia Aviation Plc, zo liet een woordvoerder van de vliegmaatschappij weten.

“De gesprekken gaan over een speciaal pakketten met daarin een vliegticket en een ticket voor de wedstrijd.  Het doel is om toeristen uit andere Asean-landen aan te trekken om naar de wedstrijd te kijken”, zei de woordvoerder.

Khun Santisuk Klongchaiya, CEO van Thai AirAsia en Asia Aviation, zei dat Fresh Air zou worden geraadpleegd over de markten van de Asean om fans voor de wedstrijd te trekken.

“Vietnam, Indonesië, Maleisië en Singapore hebben allemaal veel supporters van de twee voetbalclubs”, merkte hij op.

De CEO verwacht ook dat de reisregels in juli, wanneer de wedstrijd gepland staat, versoepeld zullen zijn.

De langverwachte wedstrijd tussen Manchester United en Liverpool, officieel genaamd “The Match: Bangkok Century Cup 2022”, zal op 12 juli worden gehouden in het Rajamangala National Stadium in Bangkok.

De ticketprijzen variëren vBt 5.000 tot 25.000 baht.

De organisatoren beweren dat dit de eerste wedstrijd in Azië zal zijn tussen de twee Engelse Premier League-reuzen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!