Taxichauffeur in Bangkok fotografeert zichzelf terwijl hij 17-jarig meisje uit Myanmar verkracht

BANGKOK:- Een taxichauffeur in Bangkok heeft zichzelf eerder deze maand gefotografeerd terwijl hij een Birmese tiener verkracht.  Het meisje was in Bangkok op zoek naar een baan en ze vertelde de politie dat haar tante een Facebook-bericht had geplaatst om haar te helpen er een te vinden.  

De recherche verklaarde dat de vermeende verkrachter, de 39-jarige Khun Adirek Sae Bae, op de posting reageerde en zei dat hij het meisje in dienst zou nemen.  Hij gebruikte een foto van iemand anders voor zijn profielfoto.

Op 1 april zou Adirek naar het huis van het meisje zijn gereden en gezegd dat hij haar naar de werkgever zou brengen.  Maar in plaats daarvan nam hij haar mee naar een ‘liefdesmotel’.  Daar zei hij dat ze in een hotelkamer moest wachten om een ​​antigeentest te doen.  Hij kwam terug naar de kamer, deed haar handboeien om, verkrachtte haar en fotografeerde het incident op zijn telefoon.  Volgens de politie stal Khun Adirek vervolgens de telefoon van het meisje en 500 baht contant, voordat hij haar naar het politiebureau van Klong Tan bracht.

Éénmaal op het politiebureau zou Adirek de politie hebben verteld dat het meisje een illegale migrant was zonder paspoort, en vertrokken.  De agenten ondervroegen het meisje met behulp van een tolk en kwamen erachter wat er met haar was gebeurd.  Vervolgens namen ze haar mee om een ​​klacht in te dienen bij de politie van Hua Mak.

De politie kon Adirek opsporen en arresteerde hem bij Victory Monument.  Hij wordt nu beschuldigd van vrijheidsberoving, obsceniteit, gedwongen verkrachting, illegale detentie, diefstal, illegaal bezit van kinderpornografie voor persoonlijk gewin, en aanverwante misdrijven.

De politie zegt dat het meisje niet zal worden aangeklaagd voor het illegaal binnenkomen van het land omdat ze het slachtoffer was van een misdrijf.  Ze zal geestelijke gezondheidszorg krijgen voordat ze naar Myanmar kan terugkeren.

Note: Dit nieuws komt omdat Thailand zich momenteel in het kielzog bevindt, temidden van een massale nieuwe #MeToo-beweging.  15 vrouwen hebben nu de voormalige plaatsvervangend leider van de Thaise Democratische Partij beschuldigd van seksueel misbruik.  Eerder deze week kwamen Thaise feministische groepen vanmorgen samen om te protesteren voor het hoofdkwartier van de Democratische partij.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!