Echtpaar in Chonburi gearresteerd wegens vermeende productie van besmette worsten en voedsel

CHONBURI:- Een echtpaar is in Chonburi gearresteerd omdat het besmette worstjes en ander vleesvoedsel zou hebben geproduceerd.

De Consumer Protection Police Division (CPPD) liet weten dat ze eergisteren in een huis in het hoofddistrict van Chonburi hebben gearresteerd, de man werd aangehouden aan de hand van een door de rechtbank van Chonburi uitgevaardigd arrestatiebevel, de man wordt alleen genoemd als de 38-jarige Khun Sinart.

De arrestatie volgt op een incident nadat veel kinderen in februari van dit jaar erg ziek zouden zijn geworden na het eten van worst.

LEES ÓÓK> https://ollekebolleke.info/inval-bij-een-worstfabriek-in-chonburi-nadat-kinderen-ziek-werden-na-het-eten-van-worst/

De politie van Chonburi zette hun onderzoek voort en viel uiteindelijk het huis binnen dat naar verluidt werd gebruikt om besmette worsten en voedsel te produceren. Men vond de heer Sinart en mevrouw Raktawee, die man en vrouw zijn, het voedsel aan het produceren.

Ze werden beschuldigd van het overtreden van verschillende Voedselgezondheids- en veiligheidswetten door voedsel zonder vergunning te produceren zonder vergunningen. Het stel zou de aanklachten hebben toegegeven. De straf is zes maanden tot maximaal 10 jaar gevangenisstraf en/of boete van vijfduizend tot 100,000 baht. Ook namen agenten meer dan 32 voorwerpen ter waarde van meer dan 700,000 baht in beslag als bewijsmateriaal.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!