TAT vraagt ​​om een ​​specifiek plan voor een vaccinatiecertificaat

~HET NAADJE VAN DE KOUS WILLEN WETEN~
(Alle details willen weten)

BANGKOK:-De Thaise toeristenautoriteit, de TAT, verwacht dat de regering tegen juni een duidelijk plan  voor een vaccinatiecertificaat heeft en verwacht daarbij dat de internationale markt tegen het vierde kwartaal weer opengaat.  

Uit de meningen van overzeese TAT-agenten en recente enquêtes in belangrijke markten blijkt dat toeristen bereid zijn zich te laten vaccineren of deel te nemen aan een vaccinatiepassenbeleid als ze daardoor weer naar het buitenland kunnen reizen.  

De TAT is van plan om tegen het vierde kwartaal internationale toeristen terug te halen, maar dat zal ook sterk afhangen van hoe ons beleid zich ontwikkelt”, zo zei Khun  Siripakorn Cheawsamoot, de plv.  gouverneur van TAT voor Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika. 

Ht land zou in twee fasen moeten beginnen: marketingcampagnes die voor het derde kwartaal beginnen, gevolgd door de implementatie van een quarantainebeleid in het derde kwartaal. Qatar Airways is klaar om de internationale vluchten naar Phuket te hervatten wanneer Thailand de verplichte quarantaine versoepelt tot maart. 

Uit een TAT-enquête onder 4.127 Britten bleek dat 75 procent van de respondenten gevaccineerd zou willen worden als er een verplichte vereiste is in de bestemmingslanden. 41 procent van hen weigerde echter een vaccinatie als het quarantainebeleid aanhoudt. 

Een onderzoek onder Finnen leverde een soortgelijk resultaat: 99 procent zei dat vaccinaties belangrijk zijn in verband met internationale reizen, terwijl 68 procent zei dat ze geen reizen zouden boeken als een land een verplicht quarantainebeleid zou blijven voeren. 

 Deze onderzoeken hebben ons duidelijk laten zien dat de overheid tegen juni een concreet plan moet hebben voor een vaccinatiecertificaat om gevaccineerde toeristen te ontvangen, anders zouden we een grote kans kunnen missen, aangezien sommige landen al een quarantainevrij programma zijn gestart voor gevaccineerde reizigers “, zo onderstreept khun Siripakorn.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content te zeerst aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photostock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: TAT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!