TAT kondigt voorbereidingen aan voor “Amazing Thailand Grand Sale 2021”

~GELD MOET ROLLEN~
(Geld is ervoor om uitgegeven te worden’

THAILAND:- Uw nieuwsbeer las het persbericht van de Thaise toeristen autoriteit, de TAT liet weten zich voor te bereiden op de ‘Amazing Thailand Grand Sale 2021’ van 15 juli tot 15 september 2021, om het imago van Thailand als winkelbestemming in de spotlights te zetten en tegelijkertijd alle door de aanhoudende COVID-19-pandemie getroffen ondernemingen te steunen.

Khun Yuthasak Supasorn, de gouverneur van het TAT, zat onlangs een onlinevergadering tussen zijn organisatie en meer dan 300 vertegenwoordigers en figuren van strategische partners zoals winkelcentra, luchtvaartmaatschappijen, banken, creditcardmaatschappijen, online winkelplatforms en andere toerismegerelateerde exploitanten – om zich voor te bereiden  voor een steeds grotere en spannendere editie van het jaarlijkse Amazing Thailand Grand Sale-evenement.

De Amazing Thailand Grand Sale 2021 biedt speciale deals, kortingen en privileges van meer dan 10.000 vestigingen in het hele land aan Thaise en buitenlandse inwoners gedurende de periode van twee maanden in de belangrijkste toeristische centra van Bangkok, Chiang Mai, Chonburi, waaronder Pattaya,  Nakhon Ratchasima, Phuket en Songkhla, waartoe ook Hat Yai behoort, ”zo vertelde Khu. Yuthasak.

Producten die tegen speciale prijzen worden aangeboden, variëren van mode, sport, communicatietechnologie, woondecoratie, kinderopvang, eten en koken, hotel, spa en verschillende toeristische industrieën.

Naast speciale kortingen bieden deelnemende bedrijven ook geschenken en nog veel meer privileges voor Thaise en buitenlandse inwoners en creëren ze nieuwe plezierige winkelervaringen, zowel online als op locatie.

 Bovendien bundelt TAT de handen ineen met deelnemende vestigingen voor speciale verkooppromoties gedurende de periode van twee maanden, waaronder de ‘Amazing Flash Sale’, ‘Live Shopping’ door het management en beroemdheden van TAT, en de online activiteit ‘Expat Amazing Week’ via Facebook.  Fanpagina: Geweldige Thailand Grand Sale 2021.

Elke aankoop bij deelnemende instellingen geeft recht op een lot en maakt daarmee kans op speciale prijzen ter waarde van in totaal meer dan een miljoen Baht, waaronder een auto, gouden accessoires, smartphone, gadgets en nog veel meer.

Om partner te worden, worden ondernemers en vestigingen uitgenodigd om zich van 1-30 juni 2021 te registreren via www.amazingthailandgrandsale.com, of bel +66 (0) 2250 5500 ext.  2940-2945, of neem contact op met Line Official: @ATGSmerchant.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thaise toeristenautoriteit 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: TAT 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!