Hoofdcommissaris van het Pachee District belooft zijn mannen een bonus van 5000 baht als ze zorgen dat ze het gevreesde Corona virus niet oplopen

~HANDJE CONTANTJE~
(In baar geld overhandigd krijgen)

UDON THANI:- Kolonel Kantapong Nilkham, hoofdcommissaris van het district Pachee, heeft zijn eigen privéfonds opgericht om zijn ondergeschikten aan te moedigen zichzelf en hun families te beschermen tegen Covid-19.

Volgens de politiecommissaris hebben vier politieagenten de tweede injectie gekregen, vijf hebben de eerste injectie gekregen en 53 politieagenten staan op de wachtlijst.

De politiechef van het district heeft ook een fonds van 250.000 baht opgezet voor zijn ondergeschikten.  Iedereen die tot eind 2021 heeft kunnen voorkomen dat hij Covid-19 krijgt, krijgt 5.000 baht, met volledige bescherming tegen de ziekte.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thai residents 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Thairesidents.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!