Tamara woest op B&B vol liefde-deelnemer Martijn: ‘Als kerel stuur je niet zomaar een vrouw de straat op’

HUA HIN:- Er hangen nog steeds donderwolken boven B&B vol liefde-deelnemer Martijn en een van zijn dates Tamara, die voor het programma naar Thailand af reisde. Liefde kwam er niet, ruzie wel.

In het RTL4-programma was te zien hoe Tamara (46) vanuit het niets haar koffers pakte en vertrok. Martijn nam geen afscheid van haar. Wat er precies tussen de twee is voorgevallen, wordt ook uit de reünie-uitzending niet duidelijk.

Martijn en Tamara kregen ruzie nadat ze een bezoek aan een dierentuin hadden gebracht. De dag verliep goed, tot Tamara op de terugweg naar de b&b stiller werd. Ze was moe en had weinig gegeten.

De twee hadden na de opnames kortstondig app-contact, maar Martijn weet nog steeds niet ‘waar de boosheid vandaan kwam’. ,,De eerste dagen was het superleuk, dan gebeurt er iets onverklaarbaars, en dat heeft mij blijkbaar heel boos gemaakt. Natuurlijk baal je dan van zo’n afscheid. Dat is niet iets om trots op te zijn’’, vertelt hij in de reünie-uitzending, dat vanavond  op RTL4 wordt uitgezonden.

Tamara voelde zich in Hua Hin ‘niet begrepen’ en is haar woede nog niet helemaal kwijt. ,,Ik kom van Heerlen, niet van Thailand. Als kerel zijnde, stuur je niet zomaar een vrouw de straat op. 

Ik ben niet bang, maar wat ik al aangaf, ik kan niet alles eten… Ik dacht: zou het aan mij hebben gelegen? Maar nu ik alles terug zie, komt het op één ding neer. Martijn zegt telkens dat hij een zaak heeft, maar ik moet ook mijn dingen thuis regelen. Mijn beesten, mijn kinderen. Hij had water bij de wijn moeten doen.’’

Hoop op een klein beetje liefde, is er niet. ,,Vooral niet doen’’, vertrouwde Tamara aan presentator Art Rooijakkers toe.

Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: AD.nl

2 gedachten aan “Tamara woest op B&B vol liefde-deelnemer Martijn: ‘Als kerel stuur je niet zomaar een vrouw de straat op’”

 1. Die vrouwtje met haar makelaarskantoor heeft haar toko nu te koop gezet.
  De meeste ondernemers doen aan dat programma mee om hun eigen tent bekendheid te geven.
  Tijd van Ron’s Honeymoonquiz is voorbij.
  Het gaat nu nog alleen om bekendheid, likes, influencers en subscribe.

 2. Liefde moet van twee kanten komen.
  Zat er vanaf het begin niet in.
  Tamara had binnen 5 minuten al kommentaar op de kamer die ze kreeg. (Een gevangenis zit er beter uit!)
  Wat kan je verwachten voor dat geld in Thailand??
  Soms zijn dit soort programma’s ook goed voor de clandiezie.
  In dit geval zeker.
  Ik kwam regelmatig in de sey Cheese.

  Best een gezellige zaak en veel Nederlanders die daar wonen komen regelmatig wat gebruiken.
  Nu waarschijnlijk nog meer!!

  Hou vol jullie!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!