‘Steeds meer mensen in Nederland ontdekken het Thaise eten

GELDERLAND:-Vanuit een splinternieuwe vestiging in Bennekom wordt het allerbeste Thaise eten nu bij iedereen in de regio thuisbezorgd. Henk Heij is gestart met Siam Thai Kitchen samen met Somraed Param tijdens de coronacrisis, en de vraag naar hun smakelijke gerechten schoot als een komeet omhoog.

Hoewel er nog geen bestelling is binnengekomen, op zaterdagmiddag rond half vier, is het al een drukte van jewelste aan de Kaardebol in Bennekom. Die bestellingen, die gaan nog wel komen: Siam Thai Kitchen is namelijk nog niet open. Dat het al zo druk is houdt vooral in dat de koks van Henk keihard aan het werk zijn om de drukte van de zaterdagavond voor te bereiden.

GOUDEN TIJD
En dat is nodig, want het is drukker dan ooit bij Siam Thai Kitchen. Het bedrijf van Henk bezorgt Thais eten aan huis in Ede, Renkum, Bennekom, Heelsum en Wageningen en dat blijkt een gat in de markt. Tevens verzorgen zij ook catering voor bedrijven en particulier. ,,We begonnen in coronatijd en dat was voor ons een gouden start, thuisbezorgen was toen echt hot.”

Want sinds kort zit zijn bedrijf in een gloednieuw verbouwd pand aan de Kaardebol. ,,Een centrale plek met heel veel aanloop. Ook nog eens duurzaam, want we werken volledig gasloos. Dat was in de keuken wel even wennen, maar ook dat aspect is belangrijk.” Sinds de verhuizing heeft Heij het nog drukker dan eerst. Sinds de verhuizing is Heij nog drukker dan voorheen. ,,Onze eigen bestelsite en bestelapp zijn een groot succes”, meldt hij enthousiast.

ALLE ZEILEN BIJ
Zo goed, dat de drie dames die het Thaise eten klaarmaken alle zeilen moeten bijzetten om de bestellingen te kunnen verwerken. En de lat voor die bestellingen, die ligt hoog. ,,Onze klanten verwachten lekkere en verse Thaise gerechten en daar willen we altijd aan voldoen. De reacties van klanten zijn voor ons heel belangrijk.”

En die zijn vrijwel altijd goed. ,,Je ziet dat mensen steeds meer het Thaise eten gaan ontdekken. Om daar nog een steentje aan bij te dragen houden we op zaterdag 21 oktober vanaf ongeveer 15.00 uur een open dag, waar we klanten gratis wat van het eten laten proeven.” 

Om alle klanten optimaal van dienst te zijn, kan Heij nog wel een paar bezorgers gebruiken. ,,Dus, voor wie nog een leuke baan zoekt en de handen uit de mouwen wil steken, kom voor ons heerlijke Thaise maaltijden bezorgen.” 

Geïnteresseerden kunnen zich melden via: info@siam-thaikitchen.nl. Bestellen? Dat kan via www.siam-thaikitchen.nl.

Olleke Bolleke in Nederland 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!