Samoerai bendeleider en zijn twee criminele maatjes in Noord-Thailand gearresteerd 

CHIANG MAI:- De politie van Chaing Mai heeft een 18-jarige bendeleider gearresteerd, zijn laatste geweldsmisdrijf bestond uit het bedreigen en aanvallen van lokale skateboarders met een samoerai zwaard, waarna hij snel met een motorfiets wegreed.

De plv. commissaris van het politiebureau Chiang Mai,  luitenant Worawan Kanwana, heeft gisteren, samen met rechercheurs, een 18-jarige man met de bijnaam Bung Peach (pseudoniem) gearresteerd, zijn twee maatjes, de 17-jarige Black, en een 14-jarige Dao zouden ook medeplichtig zijn aan deze aanvallen.

Ze werden aangetroffen in het bezit van een samoeraizwaard, motorfietsen die bij de misdaden werden gebruikt, alsook drank en sigaretten die van hun slachtoffers hadden beroofd.

Lees ook> https://ollekebolleke.info/samurai-jeugdbende-gaat-in-noord-thailand-helemaal-los-en-vermoorden-op-gruwelijke-wijze-een-19-jarige-man/

Het eerste incident begon op 11 mei toen de 20-jarige Kangchit en zijn 20-jarige vriend Thakdanai aan het skateboarden waren op Prasertsaran Land in Chiang Mai. De tienerbende onder leiding van Bung Peach kwam op motorfietsen aanrijden, haalde een samoeraizwaard tevoorschijn, viel hen aan en beroofde de twee jonge skaters

Khun Kangchit bleef gewond achter en kreeg negen hechtingen aan zijn voorhoofd, nadat hij uit zelfverdediging een stuk hout naar Bung Peach had gegooid, die hem en zijn vriend vervolgens met het zwaard aanviel voordat hij vluchtte.

Uit politieonderzoek bleek dat de bende doorging met hun razernij, waarbij onschuldige mensen werden aangevallen en gouden halskettingen werden weggenomen in de districten Hang Dong en San Pa van Chiang Mai.

Nadat de slachtoffers aangifte hadden gedaan, spoorde de politie de verdachten op door camerabeelden te bekijken die overeenkwamen met het uiterlijk van Bung Peach en zijn handlangers, en voerde uiteindelijk de arrestaties uit.

Tijdens het verhoor bekende Bung Peach de misdaadgolf in Chiang Mai. De politie nam hem mee om de misdaden tijdens een reconstrueren na te spelen voordat hij formeel een aanklacht indiende volgens de wet.

Olleke Bolleke in Noord-Thailand 

Eén gedachte over “Samoerai bendeleider en zijn twee criminele maatjes in Noord-Thailand gearresteerd ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!