Samurai jeugdbende gaat in Noord-Thailand helemaal los en vermoorden op gruwelijke wijze een 19-jarige man 

CHIANG MAI:-  Eerder deze week ging een groep Tai Yai-tieners over tot geweld. Deze groep jongeren maken deel uit van de “Sri Boon Ruang” Samurai. bende, die onschuldige burgers aanviel, waarbij één dode en meerdere gewonden vielen. De aanval vond plaats in een steegje dat leidde naar het Samyod-radiostation in het tambon Nong Chom van Chiang Mai.

Nadat de politie was verwittigd, inspecteerde de politie de crimescene en trof een motorfiets aan die in de bocht langs de weg in de bosjes lag.  Terplekke trof de politie de 19-jarige Decha Saengmuang uit Thung Khao Phuang aan. De man had ernstige verwondingen opgelopen en stierf aan zijn verwondingen, die naar later bleek met een samoeraizwaard waren toegebracht. Bovendien raakte zijn vriend Wichai Chingna, ook 19 jaar, raakte ook gewond bij de aanval en liep hij verschillende schaafwonden op.

Khun Wichai vertelde dat hij zijn werk in een restaurant in de Chiang Mai had beëindigd en was samen met het andere slachtoffer op weg naar huis in het San Sai-district, toen ze twee groepen tieners tegenkwamen, die ze niet kenden, die samoeraizwaarden hanteerden en hen volgden vanaf het Nong Chom-kruispunt. In de overtuiging dat ze in gevaar waren, spoorde hij zijn vriend aan om snel weg te rijden..

De aanvallers, geïdentificeerd als onderdeel van de bende “Sri Boon Ruang”, zetten de achtervolging echter voort en leidden hen naar een steegje nabij het Samyod-radiostation. Bij een bocht, op slechts 200 meter van hun verblijfplaats, gooide een van de bendeleden een zelfgemaakte bom, die insloeg maar niet ontplofte. 

Geschrokken crashte zijn vriend met de fiets, waarna een van de aanvallers zijn samoeraizwaard gebruikte om de vriend die om zijn leven smeekte dodelijk te verwonden. De bende vluchtte en Wichai belde een ambulance, maar zijn vriend stierf waarschijnlijk ter plaatse aan zijn ernstige verwondingen.

Olleke Bolleke in Chiang Mai
Bron: Chiang Mai City News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!