Prostitutie in de kustplaats Pattaya gaat gewoon door ondanks de Covid19 beperkingen

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- De verslaggevers van Siam Chon News bezochten Pattaya na een onderzoek naar klachten dat prostitutie wijdverspreid was in een gebied ondanks de beperkingen van Covid-19.

Ze gingen naar een gebied achter een benzinestation in Moo 5 in Bang Lamung waarvan het bekend staat om prostitutie in karaokebars, waarvan er één bar in het verleden werd gesloten maar daarna onmiddellijk weer openging.

Pluspunt was dat er geen alcohol geschonken, maar seks was vrijelijk beschikbaar (misschien ook een  +.) maar velen droegen géén mondkapjes.

Aan weerszijden van de straat voor tien gesloten lounges stonden groepen vrouwen in schrale kleren (lees niemendalletjes) in totaal meer dan 50 dames.

In een wat wazige video (op de Facebook pagina van Olleke Bolleke in Thailand te bekijken) vertelde de verslaggever dat hij op bezoek naar vrouwelijk schoon was en het en der naar de tarieven vroeg.

Hij kreeg te horen dat het 1200 baht zou kosten voor een “korte tijd” op het terrein en 1350 baht buiten het terrein in een betere kamer.

De hele nacht op het matras zou hem tussen de 3.500 en 4.000 baht gaan kosten.

De media melden op Facebook dat dit alles zeer zorgwekkend is over de mogelijke verspreiding van Covid-19.

Opvallend was, dat er geen tekort aan klanten was, een gestage stroom van auto’s en motorfietsen toerden rond het terrein waarvan er enkele stopten om een deal te maken.

De redactie van Siam Chon News plaatste de voetnoot dat het een schaamteloze minachting voor de regels in Pattaya was.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Siam Chon News 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Siam Chon News 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!