Ambtenaren van Pattaya inspecteren de Jet-Ski World Cup 2021 om ervoor te zorgen dat de Covid 19 maatregelen nauwkeurig worden gevolgd

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Gisteren heeft de Koninklijke Thaise marine  en het gezondheidskantoor van Pattaya een bezoek gebracht aan de Jet-Ski World Cup 2021 om te controleren om de organisatie de Covid19 maatregelen nauwgezet volgde.

Een team van officieren onder leiding van kapitein Nattawut Ngamwongwan, de directeur van het Chonburi Commandocentrum voor maritieme handhaving, en ambtenaren van de gezondheidsdienst van Pattaya bezochten de locatie van het evenement dat onder strikte Covid-19-voorzorgsmaatregelen wordt gehouden.

De Jet-Ski World Cup 2021 is in volle gang en wordt tot 25 april op Jomtien Beach in Zuid-Pattaya nabij de Jomtien Night Market gehouden

Na afloop van de inspectie toonde de autoriteiten zich naar tevreden met de uitvoering van het evenement door de organisatoren en vonden dat het veilig werd uitgevoerd zonder risico op verspreiding van het Covid-19 coronavirus.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!