Premier Prayut geeft legerveteraan een gratis knipbeurt in Noordoost-Thailand

UBON RATCHATHANI:- Premier van Thailand Prayut Chan-o-cha toonde gisteren zijn kappersvaardigheden in het Tweede Legergebied in de provincie Ubon Ratchathani, of hij zich daarmee voorbereid op zijn baan als kapper na zijn premierschap weet uw nieuwsbeer natuurlijk niet.

Maar wel Premier Prayut even stopte om een ​​legerveteraan een knipbeurt te geven tijdens zijn inspectie van de overstromingssituatie in het noordoosten van Thailand.

De 66-jarige legerveteraan grapte dat hij niet zo knap was als premier Prayut, die in ruil daarvoor het haar van de veteraan complimenteerde.

De premier verontschuldigde zich voor het aanraken van het hoofd van de man (een teken van gebrek aan respect in de Thaise cultuur), waarop de veteraan antwoordde: “mai pen rai” (geen zorgen).  De veteraan zei dat het een “gunstige” ervaring was.

Prayut droeg gisteren een paar rubber laarzen om de overstromingen in de provincies Khon Kaen en Ubon Ratchathani te inspecteren.  Hij zorgde ervoor dat de inspanningen om overstromingen te bestrijden vlot verliepen en bood morele steun aan de slachtoffers van de overstromingen.

Prayut zei dat ervoor zorgen dat mensen in evacuatiecentra voldoende voedsel en water hebben, een prioriteit is.  Veeteelt heeft ook speciale aandacht nodig, voegde de premier eraan toe.

Het Grondwettelijk Hof van Thailand heeft Prayut Chan-o-cha vrijdag hersteld als premier van Thailand, nadat hij had geoordeeld dat hij de constitutionele limiet van acht jaar die voor zijn functie was vastgesteld, nog niet heeft bereikt.

Gisteren suggereerde premier Prayut dat ambtenaren het publiek via de radio zouden informeren over overstromingen, zoals ze deden tijdens de overstromingen van 2011, voor het geval mensen stroomstoringen zouden ervaren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger 
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: The Thaiger  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!