De gemeente Pattaya vervangt de verlichting in Sukhumvit-tunnel

PATTAYA:- De meeste lampen in de Sukhumvit tunnel nabij de Central Road zijn doorgebrand, wat gevaarlijk is voor automobilisten die er in bijna totale duisternis doorheen rijden.

De Loco-burgemeester, Khun Manote Nongyai, verklaarde onlangs dat de recentelijke stormen stroompieken en stroomuitval veroorzaakten, welke daarmee de levensduur van de straatverlichting verkortten, inclusief die in de tunnel.

Pattaya ontving 100 sterk lampen die speciaal voor de onderdoorgang waren gemaakt.  We hebben extra lampen besteld, die wij als reserve houden en wanneer nodig gelijk de doorgebrande lampen in de toekomst kunnen vervangen, aldus khun Manote.

Het werk in nu in volle gang en duurt tot en met 9 oktober, met rijstroken tijdelijk gesloten voor de veiligheid van de werknemers.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya Mail

Eén gedachte over “De gemeente Pattaya vervangt de verlichting in Sukhumvit-tunnel”

  1. Wat hebben die Thais toch een moeite om hun lichten in de tunnel aan te zetten.
    Meer benzine verbruik mischien in hun brein?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!