Politie Pattaya arresteert een halfnaakte, dronken buitenlander die met “Jan en Alleman” op de vuist wilde gaan

PATTAYA:-De politie van Pattaya maakte via hun sociale mediakanalen bekend dat ze gistermorgen een buitenlander hadden gearresteerd wegens het veroorzaken van een grote openbare orde.

De details waren beperkt, maar het incident vond gisteravond plaats op 26/27 januari 2022, in de buurt van een supermarkt in Zuid-Pattaya.

De politie van Pattaya reageerde op meldingen van lokale bewoners dat een blanke, goedgebouwde buitenlandse man zonder shirt van ongeveer 35-40 jaar oud naar verluidt voetgangers en mensen in het gebied agressief lastig viel, hen uitdaagde tot vechtpartijen en schreeuwde.  Volgens de politie was de man zwaar onder invloed.

De buitenlandse man, wiens naam en nationaliteit niet werden vrijgegeven, werd door de politie van Pattaya en beschreven als niet meewerkend en bedreigde zelfs de politie en ging vervolgens met hen op de vuist.

Na een lange periode van duwen, trekken en knokken slaagde de politie van Pattaya erin de verdachte te arresteren en naar het politiebureau op Soi 9 te brengen voor verdere verwerking.  

Hij wordt geconfronteerd met meerdere juridische aanklachten voor het incident.

Foto’s met dank aan de politie van Pattaya, alle foto’s zijn vrijgegeven en door hen gemaakt.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Politie Pattaya 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News 

2 gedachten aan “Politie Pattaya arresteert een halfnaakte, dronken buitenlander die met “Jan en Alleman” op de vuist wilde gaan”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!