Het leger en de politie sluit zich aan bij de provinciale gezondheidsdienst om samen in Pattaya hardhandig tegen de zgn.  Pop-up restaurants op te treden

PATTAYA:- De Thaise overheid heeft publiekelijk laten weten dat ze snoeihard op zouden treden tegen elke locatie die na de wettelijke uren open is. De relevante beambten beloofden door te gaan met het harde optreden tegen restaurants, zowel echte als nep, die de regels voor alcoholverkoop en ziektebestrijding te schenden.

Premier Prayut Chan-o-cha gaf eerder lokale functionarissen de opdracht om de vergunning van restaurants en bars die zich als hen voordoen, in te trekken als ze buiten de wettelijke uren drank verkopen.

Khun Wutisak Singhadecho, districtchef van Banglamung, liet weten dat de politie, het leger en bestuurders tijdens het patrouilleren zouden samenwerken om bedrijven die buiten de wettelijke uren geopend zijn, vooral de bedrijven die proberen te verbergen dat ze nog ze geopend zijn, voor de rechtbank aan de Thappraya road van Pattaya te brengen.

Khun Wuttisak verklaarde ook dat de beambten ook Covid19 testen bij barpersoneel en klanten zouden uitvoeren om ervoor zorgen dat ze voldoen aan de SHA+-norm.

 Alle geconstateerde overtredingen en alle overheidsfunctionarissen die medeplichtig zijn aan de illegale operaties zullen gerechtelijk worden vervolgd, waarbij de restaurantvergunningen worden ingetrokken in gevallen waarin locaties gewillig proberen buiten de wettelijke uren te werken, zo beloofde hij met de hand op het hart.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!