Politie Bangkok doet aangifte tegen de bestuurder van een Bentley

BANGKOK: – De grootstedelijke politie van Bangkok heeft een aanklacht ingediend tegen de Bentley-bestuurder wegens roekeloos rijgedrag dat schade en verwondingen aan anderen veroorzaakte na het ongeval, waarbij drie voertuigen op een snelweg zondag betrokken waren.

Kolonel Pichet Kornphaeng, adjunct-inspecteur, van de Verkeerspolitie Expresway1 zei dat de Bentley-coureur in eerste instantie alle verantwoordelijkheid op zich zal nemen en een vergoeding zal betalen voor schade en verwondingen als gevolg van zijn rijgedrag.

De bestuurder werd naar het algemeen politieziekenhuis gestuurd om een ​​bloedalcoholtest te ondergaan, die nauwkeuriger is dan een alcoholademtest.  De uitslag van het bloedonderzoek is binnen 3-7 dagen bekend.

Hij voegde eraan toe dat er meer aanklachten in verband met rijden onder invloed tegen hem kunnen worden ingediend, afhankelijk van het testresultaat.

Hij bevestigde dat de politie al het bewijsmateriaal ter plaatse had verzameld en gecontroleerd, waaronder een fles wijn die in de Bentley was gevonden.

Het voertuig botste tegen een gloednieuwe Mitsubishi Pajero, waardoor het uit de hand liep en zondag om 01.00 uur een brandweerwagen op de Chaloem Maha Nakhon-snelweg raakte.  Veel mensen raakten gewond.  

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: TNA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!