Het Walk & Eat Festival van Nakia even druk als altijd in het nieuwe jaar

PATTAYA:- Naklua Walk & Eat Festival is nog steeds zo populair als altijd voor Thais en buitenlanders om te wandelen, winkelen, eten en foto’s te maken, maar helaas het Naklua Walk & Eat Festival gaat zijn laatste weken in, en dan is het weer gedaan voor een jaar.

Zelfs na de nieuwjaarsvakantie blijven toeristen en de lokale bevolking massaal naar het terrein tussen de Naklua Old Market en het Mum Aroi-restaurant komen om te wandelen, winkelen van het lokale eten te genieten.

Elk weekend wordt er van 17.00 tot 22.00 uur volop gegeten.  waaronder gegrilde inktvis, gegrilde garnalen, gebakken vis, gegrilde vis, gegrilde vis met currypasta, gegrilde gehaktballen en meer.

Natuurlijk is er ook entertainment, dat wordt verzorgd op twee podia, met Pattaya-studenten die optreden op het hoofdpodium terwijl bands spelen op het tweede podium bij de staatsbank.

Met 800 meter afgesloten straat, is parkeren mogelijk bij de Lan Po-markt, de Sawang Boriboon Thammasathan Foundation en de Amorn Nakorn-versmarkt.

De weekendmarkt loopt tot en met 29 januari.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!