Perverseling in Noordoost-Thailand gearresteerd voor seksueel schenden van monument van Thaise heldin in Korat 

NAKHON RAYCHASIMA:- Een naakte Thaise man werd door de politie gearresteerd omdat hij probeerde seks te hebben met een heilig monument in Nakhon Ratchasima, of Korat, in het Isaan-deel van Thailand. De 30-jarige man, Preechar Chumpla, gearresteerd bij het Thao Suranaree of Ya Mo-monument in de provinciale stad Korat.

Politieagenten van het politiebureau Seng Sang meldden dat een telefoontje van Preechars bezorgde ouders hadden gehad dat hun zoon high was van de drugs, hen in elkaar geslagen had, door het huis renden, op het dak van het huis klommen, zijn kleren uittrokken,  en weigerde naar beneden te komen.

Toen een politie ter plaatse kwam, rende Preechar weg naar het Ya Mo-monument.  Hij klom op het monument, probeerde er seks mee te hebben en masturbeerde, terwijl boze locals hem probeerden over te halen om meer dan twee uur naar beneden te komen door hem met stokken en staven te slaan en dingen naar hem te gooien.

Door één aantal voltreffers later verloor Preechar zijn evenwicht en viel op de grond, opgewacht door een woedende menigte die hem vervolgens schopte en hem bont en blauw sloegen.

De politie trachtte qqqde situatie te kalmeren voordat de man werd doodgeslagen en namen hem mee naar het politiebureau waar hij positief testte op amfetamine.  Daarna werd hij naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling van zijn verwondingen.

De familie van Preechar nam hem de volgende dag mee naar het monument om vergiffenis te vragen aan het monument en de lokale bevolking.

Volgens berichten in de media krijgt hij psychiatrische behandeling in het ziekenhuis en zal hij volgens de wet worden gestraft als hij beter wordt.

Volgens de Narcoticawet, sectie 67, kan Preechar een gevangenisstraf van maximaal 10 jaar en een boete van maximaal 200.000 baht of een combinatie van beide krijgen voor het gebruiken van een drugs van categorie één (amfetamine).

Volgens de strafwetten met betrekking tot het misdrijf tegen eigendom kan hij een gevangenisstraf van maximaal 5 jaar en een boete van maximaal 10.000 baht krijgen voor het beschadigen, vernielen of het veroorzaken van waardevermindering van het openbare eigendom.

Het monument is van Ya Mo, of Thao Suranari, een lokale heldin die 200 jaar geleden Nakhon Ratchasima in Thailand redde van een invasie door het Laotiaanse leger.  Ze verzamelde bewoners en vormde een lokaal leger om de indringers te verslaan.

Haar originele herdenkingsmonument, dat 185 centimeter hoog is, bevindt zich in het stadscentrum tegenover de provinciale hal van Nakhon Ratchasima aan de Mahat Thai Road, het subdistrict Nai Mueng, het district Mueng Nakhon Ratchasima.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: matichon
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: matichon.co.th

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!