Ratelband maakte stampij in Thais ziekenhuis omdat hij niet bij zijn negende nazaat mocht komen

PRACHUAP KHIRI KHAN:- De 73-jarige goeroe Emile Ratelband is voor de negende keer vader geworden. Zoontje Willibrord, vernoemd naar Emile’s overleden vriend Willibrord Frequin, werd op 27 augustus geboren dankzij een Thaise draagmoeder, bij wie hij wel de daad verrichtte, zo vertelde deze praatjesmaker.

Eind vorig jaar emigreerde Emile naar Thailand, en daar is het niet de gewoonte dat de vader bij de bevalling aanwezig is. Daardoor ontstond er de nodige consternatie. ‘De artsen wilden me er niet bij hebben. De Thai zijn behoorlijk gedienstig en accepteren dat gewoon. Wij Nederlanders zijn veel assertiever en ik pikte het natuurlijk al helemaal niet. Kom nou, ik ga de geboorte van mijn eigen zoon toch niet missen?! Uiteindelijk heb ik die arts weten om te praten en mocht ik er bij zijn. Geweldig was het!’

Keizersnede
Kleine Willibrord kwam met een keizersnede ter wereld, die eigenlijk twee weken daarvoor gepland was. ‘Toen bleek echter dat het maagje en de longen nog niet voldoende waren volgroeid. Dat komt omdat de moeder in de eerste drie maanden van de zwangerschap te weinig heeft gegeten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Redactie
Bron: Story

Eén gedachte over “Ratelband maakte stampij in Thais ziekenhuis omdat hij niet bij zijn negende nazaat mocht komen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!