Parlementslid van de Bhumjaithai-partij van Thailand, laat weten dat marihuana niet gelegaliseerd is voor de “FUN”

BANGKOK:- Een parlementslid voor de Bhumjaithai-partij, die met succes campagne heeft gevoerd voor de legalisering van cannabis, uitte gisteren op Facebook zijn bezorgdheid over het feit dat mensen betrapt worden op het recreatief gebruik van de drug op openbare plaatsen.

Khun Suphachai Jaismut van de Bhumjaithai-partij benadrukte in zijn post dat de partij alléén het gebruik van cannabis voor medicinale doeleinden heeft gesteund.

Hij zei dat het beleid van de partij is om de gezondheid van mensen en de economie te bevorderen, en dat recreatief gebruik van de drug niet onder deze missie valt.

In zijn hoedanigheid van voorzitter van de overwegingscommissie voor cannabis en hennep wet, zei khun Suphachai dat de kwestie één van de onderwerpen zal zijn die moeten worden overwogen voordat de cannabis en hennepwet volgende maand door het parlement wordt aangenomen.

“De partij handhaaft haar wil om cannabis voor medicinale doeleinden te promoten en het ministerie van Volksgezondheid zal doorgaan met het uitvaardigen van voorschriften om het gebruik ervan te controleren.  We hebben wetten om toezicht te houden op de teelt van de planten en we hebben nooit het potentieel genegeerd dat de planten door het publiek kunnen worden misbruikt”, zei hij.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!